Avşa Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Avşa > Avşa Ulaşım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ULAŞIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Admin Group
Admin Group
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Avşa Adası Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ULAŞIM
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 08:13
AVŞA'YA NASIL GİDİLİR?

Düzenleyen Avşa Adası - 17 Haz 2010 Saat 08:12
Avşa Adası 2010
Yukarı Dön
Avsa_5 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Avsa_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2010 Saat 08:50
Avşa sitedende belli zaten çok güzel ben bu yaz avşaya geleceğim.Ulaşımla ilgili bilgi için çok teşekkür edrim..
Yukarı Dön
esteban Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esteban Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 04:35
Merhaba
 Bugun yeni uye oldum ada'ya ilk defa gelisim 1986 da olmustu o gunden buguen oldukca degistigini dusunuyorum simdide gelmeyi isterim fakat yurume engelli oldugumdan arabam ile gelebilirim fakat ada'ya araba ile nasıl gelebilirim yada gelebilirmiyim hadi bakalım cevap lutfen ve hoscakalın.
160903
Yukarı Dön
Avşa Adası Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group
Simge

Gönderilenler: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Avşa Adası Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2010 Saat 12:35
Arkadaşım mesajını okudum gerçekten 1986 yılından bugüne pek çok şey değişti ada daha güzel oldu avşada engelliler için kamplar var ama ayrıca pansiyonlarda var oralarda kalabilirsin.Avşaya hergün 2-3 kez gelen arabalı vapur ve deniz otobüsleri var.Sen geliceksen ya deniz otobüsü veya arabalı vapur  ile geleceksin.Sen nereden geleceğini buraya yaz ben sana gerekli bilgileri veririm...
Avşa Adası 2010
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.60