![]() |
ULAŞIM |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Avşa Adası
Admin Group
Kayıt Tarihi: 02 Oca 2007 Şehir: AVŞA ADASI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Avşa Adası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: ULAŞIMGönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 08:13 |
|
AVŞA'YA NASIL GİDİLİR?
Düzenleyen Avşa Adası - 17 Haz 2010 Saat 08:12 |
|
|
Avşa Adası 2010
|
|
![]() |
|
Avsa_5
Newbie
Kayıt Tarihi: 12 Mar 2010 Şehir: avşa adası Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2010 Saat 08:50 |
|
Avşa sitedende belli zaten çok güzel ben bu yaz avşaya geleceğim.Ulaşımla ilgili bilgi için çok teşekkür edrim..
|
|
![]() |
|
esteban
Newbie
Kayıt Tarihi: 01 Haz 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 04:35 |
|
Merhaba
Bugun yeni uye oldum ada'ya ilk defa gelisim 1986 da olmustu o gunden buguen oldukca degistigini dusunuyorum simdide gelmeyi isterim fakat yurume engelli oldugumdan arabam ile gelebilirim fakat ada'ya araba ile nasıl gelebilirim yada gelebilirmiyim hadi bakalım cevap lutfen ve hoscakalın.
|
|
|
160903
|
|
![]() |
|
Avşa Adası
Admin Group
Kayıt Tarihi: 02 Oca 2007 Şehir: AVŞA ADASI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Avşa Adası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2010 Saat 12:35 |
|
Arkadaşım mesajını okudum gerçekten 1986 yılından bugüne pek çok şey değişti ada daha güzel oldu avşada engelliler için kamplar var ama ayrıca pansiyonlarda var oralarda kalabilirsin.Avşaya hergün 2-3 kez gelen arabalı vapur ve deniz otobüsleri var.Sen geliceksen ya deniz otobüsü veya arabalı vapur ile geleceksin.Sen nereden geleceğini buraya yaz ben sana gerekli bilgileri veririm...
|
|
|
Avşa Adası 2010
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |